Home
Nyheder
Killinger til salg
Hankatte
Hunkatte
Katteriet
Galleri
Kontakt
 

 

Anne Køhn
Lundbyvej 4
Oreby
4261 Dalmose
Tlf.: 58 18 58 58
Fax: 58 18 59 59

 

Om mig og misserne

Mit navn er Anne Køhn, jeg er født i 1967. Til dagligt arbejder jeg fuld tid i Medlemsservice/Marketing hos Ældre Sagen.

Jeg udstiller mine katte en del, desværre har jeg ikke så meget tid efter jeg er blevet dommer.

Jeg har været formand for Norsk Skovkattering Danmark i mange år , har været en del af Felis Danica's avlsråd, og er Int. FIFe dommer i semilanghår.
© Ingrid Leiswall

Du kan skrive til mig på starkad@email.dk

Mine katte er først og fremmest mine kæledyr, derefter avls- og udstillingsdyr. Alle hunnerne lever sammen med mig i huset, på skift, katte er jo ikke flokdyr så jeg har dem inde i hold. Jeg har fået bygget en løbegård foran min terrassedør på ca. 20 kvm., så misserne kan gå frit ud og ind når jeg er hjemme, og ikke mindst når det er varmt nok til at have døren åben. Når det bliver koldere må jeg jo lette mig fra sofaen og lukke dem ud og ind igen.

 

Mine hankatte lever udenfor hele året da jeg ikke vil have mit hus til at stinke som en zoo, mine hanner er nemlig vældigt glade for at markere deres territorium.  De har hver en overdækket løbegård på 10-15 kvm. Disse er en del af min store løbegård på 55 kvm, der er delt i 5 rum. I hvert rum er der et isoleret hus de kan gå ind i. De har selskab af de hunner der ikke er inde, og jeg bruger meget tid på at nusse dem.

Sommeren 2004 fik jeg indhegnet min baghave. Det betyder at kattene nu kan boltre sig på 300 kvm. noget det virkelig er populært. Det er en fornøjelse at se dem løbe rundt og lege, fange blade og ikke  mindst fluer og andet kryb.

Når jeg har killinger bliver de født i mit gæsteværelse, det ligger i den ene ende af huset. Her kan mor og børn få fred, og alligevel er de tæt på så jeg kan holde øje og nusse. Når killingerne er 3 uger kommer de ind i stuen i en kravlegård. Der lærer de at spise og gå på bakken, så de er fuldstændig renlige når de som 6 uger får hele huset at udfolde sig på. Om sommeren får killingerne lov til at komme ud i løbegården når det er dejligt vejr, men de er fortrinsvis inde så de får maksimal prægning på mennesker.

 

 

  

 

Copyright © 1996-2004 Anne Køhn